Nieuws & statistieken uit de arbeidsmarkt

Nieuws uit de arbeidsmarkt voor werkgevers die op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen in de Nederlandse arbeidsmarkt, de online vacaturemarkt en binnen recruitment in het algemeen ziet u hier.

Het laatste nieuws uit de arbeidsmarkt voor u verzameld in artikelen van partners, Bloggers en van onze medewerkers. Daarnaast ook Tips & Tricks voor HR managers en recruiters plus het laatste nieuws met betrekking tot Jobsonline zelf zoals onze activiteiten op Social Media, nieuwe mogelijkheden en producten voor u.


De arbeidsmarkt in België in het derde kwartaal van 2018: wederom stijging met maar liefst 17,9% tov 2017

In het derde kwartaal van 2018 zijn in België 276.598 unieke vacatures online geplaatst.

Hoogtepunten en een duidelijke Infographic zie je in dit artikel.

Naar artikel & infographic >>

Wat leren we van het succes van Netflix

Iedereen kent Netflix en met meer dan 60 miljoen abonnees wereldwijd is Netflix inmiddels de grootste online streaming videodienst. Maar hoe is dit grote succes tot stand gekomen?

De uitgesproken en zeer bijzondere bedrijfscultuur van Netflix speelt hierin een grote rol. Wat kunnen recruiters en HR managers nu leren van dit succes? Op die vraag geven wij het antwoord.

Kijk hier en leer van het succes van Netflix >>

De arbeidsmarkt in België in het 2e kwartaal van 2018 - Infographic & Gratis download rapport

De online vacaturemarkt is zeer actief. Er werden in het tweede kwartaal van 2018 eenmaar liefst 274.290 vacatures online geplaatst. Dat blijkt uit cijfers van Jobfeed, die gisteren gepresenteerd werden.

In dit artikel de hoogtepunten uit het rapport in een infographic en de mogelijkheid het volledige rapport te downloaden.
Naar de infographic en het volledige rapport >>

Uw vacature in Google

Naast de plaatsing op Jobsonline kunnen wij als gecertificeerd Google Partner uw vacature middels een gerichte Google Ads campagne nog ruimer bekend maken onder de door u beoogde kandidaten.

De snelste en meest effectieve manier om een geschikte kandidaat voor uw vacature te vinden!
Google Ads Service >>

De arbeidsmarkt in België in het 1e kwartaal van 2018 - Infographic & Gratis download rapport

Online vacaturemarkt in België: 19% meer vacatures in het eerste kwartaal van 2018. In het eerste kwartaal van 2018 zijn in België 291.037 unieke vacatures online geplaatst.

In dit artikel de hoogtepunten uit het rapport in een infographic en de mogelijkheid gratis het volledige rapport te downloaden.

Naar de infographic en het volledige rapport >>

Facebook start met vacatureplaatsingen en strijdt tegen LinkedIn

Facebook gaat zich net als LinkedIn op de recruitmentmarkt storten. LinkedIn is al jaren een door recruiters zeer veel gebruikt Social Media kanaal en nu gaat ook Facebook verregaande mogelijkheden bieden voor recruiters. De eerste tekenen hiervan werden afgelopen nacht gemeld.

Alle informatie en achtergronden ziet u in dit artikel.

Naar het complete artikel >>

De werkloosheid daalt: Feiten & cijfers | Infographic

Al vanaf het einde van de crisis trekt de vacaturemarkt al aan. Sinds september 2016 is het aantal mensen met betaald werk zelfs met 17 duizend per maand toegenomen.

Alle feiten en cijfers over de werkloosheid hebben wij voor u samengevoegd in een duidelijke infographic.
 

Alle cijfers en de infographic bekijken >>

Het taalgebruik van recruiters is zeer kleurrijk - Onderzoek

Voel jij je als een vis in het water? Vat jij de koe wel bij de horens? Bekende spreekwoorden en gezegden waar dieren in voorkomen.

Ze worden vaak gebruikt in spreektaal, maar ook recruiters gaan hier creatief mee om. Uitdrukkingen met dieren zijn dan ook regelmatig terug te lezen in vacaturetitels blijkt uit onderzoek naar gebruik van dieren in vacatures.

Naar het onderzoek en de cijfers >>
© Jobsonline 1999 - 2020 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Jobsonline.be plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie