Welkom bij Jobsonline.
Waarmee kunnen wij u helpen?

Partner voor online werving & selectie

Door actief te luisteren naar onze opdrachtgevers krijgen wij inzicht voor het bepalen van een gerichte strategie en het bereiken van de juiste kandidaten. En dat bespaart u tijd en geld.

Makkelijke beheeromgeving

Zet uw bedrijfsaccount in om uw vacatures te beheren, presenteer uw bedrijf, werf nieuw personeel en krijg inzicht in resultaten.

Groot bereik door techniek

De manier van zoeken naar een (interim) baan en de werving en selectie van personeel is ingrijpend veranderd. Wij spelen hier op in door onze techniek gericht toe te passen op Google en Social Media.

Freemium platform

Freemium platform

Leer Jobsonline kennen en plaats kosteloos basis vacatures, inclusief eigen bedrijfspresentatie.

E-mailservice vacatures

E-mailservice vacatures

Wij verspreiden betaalde vacatures actief via ons partnernetwerk en onze unieke e-mailservice.

Gericht adverteren

Gericht adverteren

Als Google Partner zijn wij expert in het bereiken van kandidaten via Google Search & Display.

Employer branding

Potentiële werknemers solliciteren niet alleen op uw functie, maar ook bij uw bedrijf. Met een goede bedrijfspresentatie kunt u zich onderscheiden t.o.v. andere bedrijven, vertel bijvoorbeeld meer over jullie bedrijfscultuur en historie.

Laat zien wie je bent

Door als bedrijf authentiek en onderscheidend te zijn is het makkelijker om personeel aan te trekken en te behouden. Vul uw bedrijfspresentatie en claim uw unieke url op Jobsonline door direct kosteloos een bedrijfsaccount aan te maken.

Deze bedrijven gingen u voor:

Renault
Forbo
Peugeot
Port of Antwerp
Algemeen Ziekenhuis Sint-Maarten
VMB
Haribo
Euromate
Imelda
Citroën

Heeft u vragen

Wij staan dagelijks voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u advies te geven voor het vervullen van uw openstaande vacatures.

Automatisch vacatures plaatsen

U kunt uw vacatures zelf gemakkelijk plaatsen op Jobsonline. Maar wilt u dat al uw vacatures altijd actueel zijn en dat u deze zonder moeite kunt plaatsen? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw vacatures automatisch door te plaatsen op Jobsonline.

Dit kan direct op ons platform via een API-koppeling of met een XML-feed. Maar u kunt er ook kiezen om gebruik te maken van één van onze multiposting partners.

© Jobsonline 1999 - 2022 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved
Feedback