Automatisch vacatures plaatsen & multiposting

Meerdere vacatures tegelijk automatisch plaatsen

Heeft u een groot aantal vacatures beschikbaar? Dan kunt u via directe koppeling of multiposting deze vacatures automatisch laten doorplaatsen op Jobsonline.be. U hoeft dan geen vacatures meer handmatig toe te voegen. Uiteraard scheelt u dit een hoop kostbare tijd.

Als u gebruikt wilt maken van één van onze koppelingen of van een multiposting partner naar Jobsonline.nl, dan dient u veelal wel een bedrijfsaccount bij ons te hebben.

 

Directe koppelingen naar Jobsonline.be


U kunt via onze koppelingen een onbeperkt aantal (gratis) basis vacatures op Jobsonline plaatsen. Dit is de meest efficiënte en directe manier om uw vacatures in grote getalen bij ons op de website te plaatsen.

API-documentatie Jobsonline API-koppeling

Voor de meest directe koppeling kunt u onze API-interface gebruiken voor het plaatsen van uw vacatures. Mocht u daar interese in hebben, neem dan contact met ons op voor verdere afstemming en implementatie. De technische eisen van onze API kunt u inzien via de API documentatie.
 

XML-documentatie Jobsonline XML-koppeling

Indien u een XML koppeling prefereert, dan verwijzen wij u graag door naar de informatiepagina voor XML-koppelingen. U vind hier meer informatie over de manier van aanleveren voor uw XML vacaturefeed en de technische specificaties die hierbij horen.

 

Multiposting partijen waarmee Jobsonline samenwerkt


Knollenstein - Multiposting

Knollenstein Technologies is al meer dan 12 jaar marktleider in het automatisch adverteren van vacatures. Zij leveren een systeem waarbij uw criteria rechtstreeks zijn gekoppeld aan de criteria van de job boards. U beheert deze zelf en hebt daarmee 100% garantie voor correcte plaatsing zonder dat u per vacature en job board criteria moet invoeren.

Sneller kandidaten: geen ‘feeds’ maar échte (realtime) koppelingen. Uw vacature is op 90% van de gekoppelde job boards binnen 10 minuten vindbaar voor de kandidaat.

Website: www.knollenstein.com

 


InGoedeBanen.nl - Multiposting

Met InGoedeBanen.nl worden vacatures eenvoudig geplaatst op ruim 500 jobboards. Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden: Multiposting, Easyposting en Autoposting.

Daarnaast is het met onze eenvoudige rapportage module mogelijk om direct inzicht te krijgen in de prestaties van vacatures. Vacatures multiposten was nog nooit zo makkelijk, inmiddels bedienen we een derde van de grootste plaatsers uit de Jobfeed top 500.

Website: www.ingoedebanen.nl

 


Broadbean - Jobposting

Broadbean is in meerdere landen actief en heeft daardoor zeer veel ervaring op het gebied van multi-posting. De "response tracking" neemt de bestemming van elke reactie (sollicitatie) waar, waarna klanten heldere management informatie gaan beheren, wat het mogelijk maakt om de ROI van online uitgaven te monitoren.

Op dit moment telt Broadbean meer dan 65 werknemers en gebruiken 35.000 recruiters Broadbean's Adcourier systeem.

Website: www.broadbean.com

 


Mimir - Multiposting

Mimir levert vacaturebeheerdiensten (multiposting) binnen recruitmentapplicaties. Wij voorzien onze partners van webdiensten en interactieve clients zodat de gebruikers vanuit de recruitmentapplicaties zelf het complete beheer van hun vacatures op vacaturebanken kunnen verzorgen.

Geen aparte applicaties, geen extra training, maar direct vacatures op vacaturebanken beheren vanuit de vertrouwde software.

Website: www.mimir.nu

 


 

Multiposters in ontwikkeling

Op dit moment zijn er geen nieuwe multiposter koppelingen in ontwikkeling. Mocht u interese hebben in verdere documentatie en implementatie omtrent koppelingen met Jobsonline, of staat uw gewenste multiposter niet in dit rijtje, neem dan contact met ons op.

 


JobboardFinder - Search the best job board worldwide


© Jobsonline 1999 - 2022 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved
Feedback