Nieuws & tips voor jouw carrière

 

Jobsonline.be is dé vacaturesite die uitblinkt in snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Jouw one-stop-shop met het grootste aanbod vacatures van België!  Alle vacatures van België op één site! Met meer dan 100.000 vacatures, niet alleen van Jobsonline zelf, maar ook van van andere grote vacaturesites als Monsterboard, Stepstone, Nationale Vacaturebank en Jobbird. Maar ook ons bedrijven overzicht is uniek in België, waar je gemakkelijk jouw nieuwe werkgever kunt vinden.

Eerste baan? Nieuwe Carriére? Jobsonline helpt je op weg

Jobsonline.be biedt de nieuwste en leukste vacatures, maar helpt je ook graag op weg met aanvullende informatie voor het vinden van jouw droombaan! Met nieuws en tips & tricks voor jou als werkzoekende. Of het nu gaat om het uploaden van jouw CV of tips voor het beste resultaat uit jouw sollicitaties. Je vindt het laatste nieuws en alle hulp en informatie hieronder.

 

Klinkt dit herkenbaar? Wellicht ben jij dan een workaholic

Workaholic zijn is een serieuze verslaving die niet als zodanig (h)erkent wordt. Sterker nog... het wordt vaak als iets positiefs gezien terwijl dit echt niet zo is.

In dit bericht zie je wat een workaholic is en krijg je enkele tips die je helpen er iets aan te doen. Succes!
Kijk of dit herkenbaar klinkt... >>

Waarom je carrièredoelen in zicht moet hebben voor 2017

Mensen zijn van nature ambitieus. Het stellen van doelen activeert je en zorgt ervoor dat je naast de dagelijkse routine jezelf blijft uitdagen om persoonlijk verder te ontwikkelen.

Toch wordt vaak vergeten hoe belangrijk het is om ook carrièredoelen op te stellen. Maar waarom is dit eigenlijk zo belangrijk? En... Hoe stel je doelen?
Hoe stel ik carrièredoelen? >>

Muziek en productiviteit op de werkvloer

Muziek op de werkvloer geeft nog weleens discussie, maar wist je dat het jouw focus verbetert en je er productiever van wordt. Hier zie je in een infographic hoe dat werkt.

Wetenschappelijk onderbouwd en met mooie feiten... delen met je werkgever dus.

Naar de Infographic "Muziek & Productiviteit" >>

Afgestudeerd en zonder baan. Wat doe je als je 'er tussenin’ zit?

Je hebt jouw opleiding afgerond, maar het voelt alsof je bent afgestudeerd met meer vragen dan antwoorden. Al die dromen en inspiraties brengen alleen maar twijfel.

Maak je niet druk en ga niet piekeren. Het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. maar wij helpen je op weg.
Lees wat je moet doen als je tussen afstuderen en een baan zit. >>

Jobsonline geeft advies over vacaturefraude

Werkzoekenden worden regelmatig geconfronteerd met nepvacatures. Oplichters maken daarin met niet bestaande bedrijven misbruik van werkzoekend Nederland en België. In de uitzending van het Nederlandse TV Programma "Kassa" werd aandacht besteed aan het probleem dat vacaturefraude heet.

Wij waarschuwden kandidaten in dit programma zodat ze het zelf kunnen herkennen en zo voorkomen hier slachtoffer van te worden.
Bekijk het item vacaturefraude bij Kassa TV >>

Hoe voorkom ik dat ik slachtoffer word van vacaturefraude?

Vacatures met frauduleuze bedoelingen zijn vaak moeilijk te detecteren, zorg dat je vacaturefraude herkent en trap er niet in!

Hier krijg je informatie en 5 tips om te voorkomen dat je slachtoffer van vacaturefraude wordt.
Lees de 5 tips en voorkom vacaturefraude >>

Sollicitatiebrief schrijven? Gebruik deze tips!

Je bent gereed voor een (nieuwe) carriére! Een goed CV is al gemaakt en in de CV-database gezet en nu heb je een aantal leuke banen gevonden op Jobsonline.de. De stress slaat toe, want hoe schrijf je nu een goede sollicitatiebrief die samen met jouw CV zorgt dat je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek?

Gebruik daarvoor de tips voor een goede sollicitatiebrief.
Schrijf jouw sollicitatiebrief met deze tips >>

9 Tips voor het maken van een goed CV

Een goed CV maakt het verschil tussen een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek en een standaard e-mail met een afwijzing. Jouw CV is een krachtig ‘wapen’ waar je tijd in moet steken. Het bevat samengevatte informatie over jezelf, jouw opleidingen, vaardigheden en werkervaring waardoor recruiters en potentiële wekgevers een goed beeld van jou krijgen.

Met 9 tips voor het maken van een goed CV helpen wij je goed op weg.
Tips voor een goed CV bekijken >>

Checklist om je voor te bereiden op een sollicitatiegesprek

Zoals een wijs man altijd zei: "Wie zich vergeet voor te bereiden, bereidt zich voor om vergeten te worden" Niet voorbereiden op een sollicitatiegesprek is solliciteren naar een mislukking. Een goede voorbereiding bepaalt 90 procent van het succes.

Wat doe je voor een goede voorbereiding op de sollicitatie? Waar moet je aan denken?
Met deze checklist ga je goed voorbereid naar jouw sollicitatiegesprek.
Checklist voorbereiding sollicitatiegesprek bekijken >>

Jobsonline op Social Media

Ook op Social Media is Jobsonline natuurlijk actief. Te volgen via verschillende bekende Social Media netwerken zoals Twitter, Facebook en LinkedIN. Waar vind je nieuws, tips, nieuwe vacatures op kan je contact opnemen met ons webcare team?

Wat wij op de verschillende kanalen doen en via welk sociale netwerk jij ons kan bereiken, vacaturenieuws kan volgen, tips krijgt of de nieuwste vacatures in een mooie feed kan zien lees je nu hier.

Naar de informatie over Jobsonline op Social Media >>
© Jobsonline 1999 - 2022 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved
Feedback