DE COSTER ROLAND

BOEKHOUDKANTOOR

Ons boekhoudkantoor is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en ingeschreven op het tableau van de erkende rechtspersonen onder inschrijvingsnummer 70056127.

De zaakvoerder Roland De Coster is erkend boekhouder-fiscalist onder het nummer 200818, en samen met een enthousiast team van een zevental medewerkers, waaronder een accountant en een erkend boekhouder, staan we u met raad en daad bij.

Met een duidelijke filosofie gebaseerd op vertrouwen, verantwoordelijkheid en begrijpelijkheid wenst het kantoor een professionele relatie aan te vatten met onze klanten.

Door een transparante boekhouding aan te bieden zorgen wij niet enkel dat ze gebruikt wordt voor fiscale doeleinden, maar dat ze ook als beleidsinstrument wordt aangeboden aan de ondernemer. Dit alles in begrijpbare mensentaal.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Aalter, op de grens van Oost- en West-Vlaanderen. Door onze ligging zijn we vlot bereikbaar zowel met het openbaar vervoer (op 10 minuten wandelafstand) als met de wagen.

Het kantoor is gespecialiseerd in boekhouding, fiscaliteit en bedrijfsadvies.Ze beperkt zich niet tot enkel de boekhouding en fiscaliteit, ook op juridisch - en sociaal vlak bieden wij advies op maat aan, daar we tevens kunnen bogen op een netwerk met specialisten ter zake.

De dienstverlening is gericht tot zelfstandigen, bedrijfsleiders, vrije beroepen en KMO’s. U kan uw boekhouding van a tot z laten verzorgen of u kan zelf instaan voor de verwerking van uw boekhouding, waarbij deze wordt opgevolgd door de zaakvoerder en één van zijn medewerkers. Bedrijven met een interne boekhoudafdeling worden ook door ons kantoor bijgestaan. We denken graag proactief met u mee om uw zaak efficiënter te maken.

We trachten ook mee te zijn met de nieuwe evoluties op vlak van het modern boekhouden door o.a. gebruik te maken van de scanning en digitalisatie van uw facturen, de elektronische archivering hiervan, de klant te sensibiliseren tot gebruik van de elektronische factuur, coda, en zo verder…

Om u en ons niet onnodig met meer stress of kosten te overladen stellen we samen een beleid op om zo efficiënt mogelijk de verwerking van uw boekhouding mogelijk te maken zodat we tijd vrij hebben om u te sturen.

Werkgever
Aalter
11 - 25
nee


Vacatures van DE COSTER ROLAND

© Jobsonline 1999 - 2021 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Wij plaatsen cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie