AT & C (Van den Bempt - Michel & Partners)

AT & C (Van den Bempt - Michel & Partners) is al jaren gespecialiseerd in het financieel begeleiden van apothekers en andere  medische vrije beroepen. 

Onze 2 vennoten hebben elk een erkenning bij het ITAA als Accountant-(fiscalist). Ook onze bedienden hebben jarenlange ervaring in de sector en meer bepaald in het begeleiden van apothekers, artsen en andere medische vrije beroepen. 

AT & C (Van den Bempt - Michel & Partners) is een middelgroot kantoor, wat een rechtstreeks en persoonlijk contact met onze klanten mogelijk maakt. Wij zijn zeer flexibel, met ruimte voor een persoonlijke aanpak. Naast afspraken in ons kantoor, doen wij ook bedrijfsbezoeken.

We hechten bijzonder veel belang aan een permanente bijscholing, een must in een immer veranderende wereld van de fiscaliteit. Zo houden we steeds de vinger aan de pols. Daarnaast geven we op regelmatige basis een seminarie voor onze klanten rond actuele onderwerpen zoals o.a. pensioenopbouw, vermogensplanning en werken met vennootschapsstructuren.

Verder zijn wij gespecialiseerd in de volgende terreinen:

  • Boekhouding
  • Accountancy
  • Overnamemarkt
  • Fiscaliteit
  • Consultancy

Voor een correcte boekhouding en een vlekkeloze administratie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij stellen de balans op en de resultatenrekening en doen een analyse en controle van de jaarrekening. We bezorgen u duidelijke financiële rapporten.

Wij zijn experts in het controleren van uw boekhouding. Wij stellen uw jaarrekening op en doen een nauwkeurige audit van uw resultaten. Wij verstrekken fiscaal advies en verzorgen alle fiscale verplichtingen.

Wij helpen u bij het analyseren van uw investeringsbehoeften en zoeken uit welk de beste fiscale constructie of vennootschapsvorm is. Onze medewerkers leren u wanneer materiaal moet afgeschreven worden en welk afschrijvingsritme er dient te worden toegepast.

Wij hebben tevens kennis van de overnamemarkt van apotheken. We adviseren u en begeleiden u gedurende het hele proces van de overname van een apotheek. We stellen een duidelijke haalbaarheidsstudie op en kijken de rentabiliteit van de over te nemen apotheek voor u na.

AT & C (Van den Bempt - Michel & Partners) vult uw aangifte voor de personenbelasting of de vennootschapsbelasting in, zowel als de BTW-aangifte. Verder verdedigen we uw fiscale dossier bij een controle door de fiscus en maken we een ondernemingsplan op maat voor u op.

Daarnaast hebben wij ook kennis van successierechten en sociale en familiale aangelegenheden. We helpen u in uw keuze op het vlak van pensioenopbouw.

Naast een doorgedreven rendabiliteitsanalyse zorgen wij voor een diepgaande waardebepaling en maken wij een financieel / investeringsplan op voor uw overname of nieuwe praktijk. AT & C (Van den Bempt - Michel & Partners) maakt een correcte investeringsanalyse op en levert to the point advies.

Onze ervaren medewerkers hebben zich bekwaamd in de medische sector. Hierdoor kunnen we onze klanten met vakkennis adviseren. 

 

Werkgever
Mortsel
6 - 10
nee


Vacatures van AT & C (Van den Bempt - Michel & Partners)

© Jobsonline 1999 - 2022 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved
Feedback