Multiposting Partners

Meerdere vacatures tegelijk automatisch plaatsen

Heb je een groot aantal vacatures beschikbaar? Dan kun je via zogenaamde multiposting deze vacatures automatisch laten doorplaatsen op Jobsonline.be. U hoeft dan geen vacatures meer handmatig toe te voegen. Uiteraard scheelt u dit een hoop kostbare tijd.

Als u gebruikt wilt maken van multi-posting naar Jobsonline.be, dient u wel een bedrijfsaccount bij ons te hebben.

Naast multiposting kunt u via uw bedrijfsaccount ook onze API-interface gebruiken voor het plaatsen van uw vacatures of van een XML koppeling. Mocht u daar interese in hebben, neem dan contact met ons op voor verdere documentatie en implementatie.
 

Multiposters waarmee Jobsonline samenwerkt

 


Knollenstein - Multiposting

Knollenstein Technologies is al meer dan 12 jaar marktleider in het automatisch adverteren van vacatures. Zij leveren een systeem waarbij uw criteria rechtstreeks zijn gekoppeld aan de criteria van de job boards. U beheert deze zelf en hebt daarmee 100% garantie voor correcte plaatsing zonder dat u per vacature en job board criteria moet invoeren.

Sneller kandidaten: geen ‘feeds’ maar échte (realtime) koppelingen. Uw vacature is op 90% van de gekoppelde job boards binnen 10 minuten vindbaar voor de kandidaat.

Website: www.knollenstein.com

 


InGoedeBanen.nl - Multiposting

Met InGoedeBanen.nl worden vacatures eenvoudig geplaatst op ruim 500 jobboards. Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden: Multiposting, Easyposting en Autoposting.

Daarnaast is het met onze eenvoudige rapportage module mogelijk om direct inzicht te krijgen in de prestaties van vacatures. Vacatures multiposten was nog nooit zo makkelijk, inmiddels bedienen we een derde van de grootste plaatsers uit de Jobfeed top 500.

Website: www.ingoedebanen.nl

 


Broadbean - Jobposting

Broadbean is in meerdere landen actief en heeft daardoor zeer veel ervaring op het gebied van multi-posting. De "response tracking" neemt de bestemming van elke reactie (sollicitatie) waar, waarna klanten heldere management informatie gaan beheren, wat het mogelijk maakt om de ROI van online uitgaven te monitoren.

Op dit moment telt Broadbean meer dan 65 werknemers en gebruiken 35.000 recruiters Broadbean's Adcourier systeem.

Website: www.broadbean.com

 


Mimir - Multiposting

Mimir levert vacaturebeheerdiensten (multiposting) binnen recruitmentapplicaties. Wij voorzien onze partners van webdiensten en interactieve clients zodat de gebruikers vanuit de recruitmentapplicaties zelf het complete beheer van hun vacatures op vacaturebanken kunnen verzorgen.

Geen aparte applicaties, geen extra training, maar direct vacatures op vacaturebanken beheren vanuit de vertrouwde software.

Website: www.mimir.nu

 


Jobg8 - Jobboard netwerk

Jobg8 is geen directe multiposter, maar een wereldwijde online marktplaats voor het kopen en verkopen van gekwalificeerde sollicitaties, werkzoekende verkeer en vacatures. Sinds enkele jaren ook actief met grote en bekende jobboards in Nederland.

Jobg8 is 's werelds grootste vacaturesite netwerk en levert hoogwaardige banen aan pre-gekwalificeerde job boards, waaronder partner Jobsonline. Vergroot uw bereik met Jobg8. Geef uw vacatures direct een boost via het eenvoudig te gebruiken dashboard.

Website: www.jobg8.com

 


 

Multiposters in ontwikkeling

De volgende multiposters staan op dit moment in ontwikkeling om te koppelen met Jobsonline. Hiervoor is nog geen bestaande koppeling beschikbaar.


 

Op dit moment zijn er geen multiposter koppelingen in ontwikkeling. Mocht u interese hebben in verdere documentatie en implementatie omtrent koppelingen met Jobsonline, neem dan contact met ons op.

 


 

JobboardFinder - Search the best job board worldwide


© Jobsonline 1999 - 2019 | Powered by MediaTrend B.V. | KVK 37099063 | All Rights Reserved

Jobsonline.be plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie